onsdag 19. januar 2022

Træningsweekend for deltagere til DM i Skills

Træningen mod DM i Skills 2022 er i fuld gang og i weekenden den 15. – 16. januar 2022 mødtes fem møbelsnedkere og fire bygningssnedkere fra hele landet på Roskilde Tekniske Skole sammen med deres 8 trænere (faglærere).

Her fik de snakket alle aspekter af opgaven igennem, og løste forskellige relevante opgaver, som de to dommere Kasper Bøgelund (møbelsnedker og Peter Hansen (bygningssnedker) havde forberedt.

Træningen startede lørdag morgen kl. 9.30 med fælles morgenmad og sluttede søndag kl. 15.00. Lørdag aften var der fælles middag og hygge mellem deltagerne og trænere, inden de skiltes for at være klar igen søndag morgen kl. 9.00

Træningen tog udgangspunkt i opgaver, samlinger, anvendelse af værktøjer i forhold til de opgaver, der var relevante samt bedømmelse af opgaven. Derudover var Paw Mikkelsen fra Festool mødt op for at demonstrere forskellige maskiner, bl.a. en overfræser (detaljer og brug), en ny dyk-sav med hurtig-stop for øget sikkerhed, ekstra tilbehør, pudsesåler / sandpapir og brugen af disse samt info om Face Time-support. Festool havde desuden nogle små sponsorgaver til deltagerne

Træningen er et vigtigt element i forberedelsen til DM i Skills. Udover at både deltagere var mange erfaringer rigere, da de rejste hjem søndag, havde de også fået skabt et godt fællesskab inden de mødes til DM i Høng i april 2022.

Tilbage til nyhedsoversigt