Nyhedsoversigt

Det store svendegilde – Kulturnatten på Arbejdermuseet ti 08. oktober 2019

Under Kulturnatten kan du på Arbejdermuseet møde vores bygningssnedkerelev Steffen Slott Jørgensen, der lige har repræsenteret Danmark og bygningssnedkerfaget ved WorldSkills i Kazan.

LÆS MERE
Regionsmesterskaber 2019 ti 24. september 2019

I løbet af oktober måned er der Regionsmesterskaber rundt om i landet, hvor deltagerne til DM i Skills 2020 udtages. Se hvor og hvornår her.

LÆS MERE
Snedkerdeltagelse i WorldSkills 2019 i Kazan fr 30. august 2019

De to danske snedkerdeltagere; møbelsnedkerlærling Snorre Steenstrup Dyhr på 18 år og fra Vejle, og bygningssnedker Steffen Slott Jørgensen på 20 år og fra Borup afsluttede efter 4 heftige konkurrencedage mellem den 23. – 26. august deres deltagelse WorldSkills 2019 i Kazan.

LÆS MERE
Skud på Stammen 2019 to 22. august 2019

Igen i år arrangerer NEXT Uddannelse København projektet 'Skud på Stammen', hvor designere, snedker- og polstrerelever fra både NEXT Uddannelse og andre skoler arbejder i hold om at fremstille møbler. Som noget nyt i år er glarmestereleverne fra EUC Nordvestsjælland i Holbæk desuden inviteret med for at fremstille lamper.

LÆS MERE
Skarp træning mod World Skills 2019 ma 29. juli 2019

De to danske deltagere ved WorldSkills i Kazan er netop nu i fuld gang med træningen og forberedelserne. Både bygningssnedkerelev Steffen Slott Jørgensen samt træner Peter Hansen fra Roskilde Tekniske Skole og møbelsnedkerelev Snorre Stenstrup Dyhr med træner Rune Haagensen fra Syddansk Erhvervsskole, har inddraget det meste af deres sommerferie for at hellige sig træningen.

LÆS MERE

VIS FLERE NYHEDER