Til virksomheder

Hvis du overvejer at ansætte en lærling

Her på siderne findes svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når din/jeres virksomhed skal til at ansætte en lærling. Det første der skal gøres er at få udfyldt en ansøgning om godkendelse og sende den til Snedkernes Uddannelser. Har du spørgsmål, kan disse besvares ved henvendelse til sekretariatet, hvor vi altid er klar til at svare på spørgsmål.

Kontakt

Hanne Pein
Telefon 20 25 26 35
hp@snedkerudd.dk 

Ole Egemose 
Telefon 20 32 65 11
oe@snedkerudd.dk

Tina Lucas
Telefon: 70 20 86 30
tl@snedkerudd.dk

Læs om vores uddannelser

Læs om alle vores uddannelser her

Praktikpladsen.dk – Den korteste vej til dine lærlinge

Praktikpladsen.dk kan virksomheder søge om at blive godkendt som læreplads og se oplysninger om virksomhedens aktuelle lærepladsgodkendelser.
Godkendte virksomheder kan få overblik over nuværende lærlinge samt lærlingeness skoleophold og fravær.
Godkendte virksomheder kan oprette stillingsopslag og søge lærlinge, når de ønsker at få lærlinge i lære.
STIL har udarbejdet en kort pjece til virksomheder, som beskriver disse muligheder nærmere: Praktikpladsen.dk – Den korteste vej til dine elever.

Vejledning om efteruddannelse

Har jeres virksomhed brug for vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder? Så kontakt eVejledning dag, aften og weekend. I eVejledning sidder mere end 30 professionelle vejledere klar til at vejlede om alle former for offentlige uddannelser. I er meget velkomne til at ringe til os, men vi kan også kontaktes via chat, Facebook eller mail – og I er velkommen til at henvende jer flere gange. Vi afholder også digitale møder, som I nemt kan deltage i. De digitale møder annonceres her: voksenuddannelse.dk/evejledning

voksenuddannelse.dk finder I information og vejledning om uddannelse til voksne.

Nyhedsbrev fra voksenuddannelse.dk

Nyhedsbrevet fra voksenuddannelse.dk er målrettet ansatte, der arbejder med voksen- og efteruddannelse. Du bliver fire gange om året opdateret på udviklingen af voksenuddannelse.dk og efteruddannelse.dk, samt vejledningstilbud til voksne og virksomheder i eVejledning.

Tilmeld nyhedsbrevet