Efteruddannelse og AMU-kurser

Har du brug for vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder? Så kontakt eVejledning dag, aften og weekend. I eVejledning sidder mere end 30 professionelle vejledere klar til at give dig personlig vejledning om alle former for offentlige uddannelser – og der, hvor vi ikke kan hjælpe dig videre, sørger vi for, at du bliver sendt videre til de rette. Du er meget velkommen til at ringe til os, men vi kan også kontaktes via chat, Facebook eller mail – og du er velkommen til at henvende sig flere gange. Vi afholder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. De digitale møder annonceres her: voksenuddannelse.dk/evejledning

voksenuddannelse.dk finder du en guide, som kan hjælpe dig i gang med valg af uddannelse eller efteruddannelse. Vi glæder os til at møde dig!

Se hvilke AMU-kurser der udbydes indenfor Træets Efteruddannelse her:

amukurs.dk kan der tilmeldes direkte til det enkelte kursus.

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond

Fonden giver dig mulighed for 2 ugers selvvalgt uddannelse. Læs mere om TMKF her.

Efteruddannelsesgaranti

Efteruddannelsesgaranti betyder – kort fortalt – at du altid kan være sikker på, at dit ønskede kursus gennemføres, uanset antallet af tilmeldt. Og at der højst går 3 uger, før du kan komme på kursus.

Det er Herningsholm Erhvervsskole, Skive Tekniske Skole, EUC Syd og Roskilde Tekniske Skole som på skift udbyder en del af efteruddannelseskurserne. Disse fire skoler er de eneste i Danmark, som tilbyder efteruddannelse på træ- og møbelområdet.

De aktuelle garantikurser kurser er ved at blive revideret.

Alle kurser

Find det kursus, der passer til netop din profil iblandt alle kurser inden for Træets Efteruddannelser

Tilbud om Individuel Kompetence Vurdering (IKV)

Når du melder dig til et efteruddannelseskursus på træ- og møbelområdet, kan skolen tilbyde dig en individuel kompetencevurdering (IKV).

Denne kan du bruge til at afklare, om der er andre kurser, som kunne være relevante for dig. Du kan bl.a. få lavet en plan, så du ud fra den kan sammensætte dit eget, individuelle uddannelsesforløb.

Se mere om IKV her, eller hent pdf'en "Praktisk vejledning til individuel kompetencevurdering i AMU" for en grundigere beskrivelse af IKV

Se også videoklip om IKV her

Se også videoklip  her

Se også videoklip her

Mere information

Du er meget velkommen til at kontakte Snedkernes Uddannelser for mere information:

Ole Egemose
Uddannelseskonsulent
20 32 65 11
oe@snedkerudd.dk