Monday 22. April 2024

Vinderne af DM i Skills 2024

 

Efter tre hæsblæsende dage blev der i lørdags kåret nye Danmarksmestre ved DM i Skills – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. 

 

Det er en stolt formand for SkillsDenmark, Søren Heisel der ser tilbage på et utroligt vellykket DM i Skills, med et rekordstort besøg af danske politikere, som har været forbi for at få et indtryk af, hvad fremtidens kloge hænder kan.

”Det har været et DM med en anderledes og flottere åbnings- og afslutningsceremoni end nogensinde før, hvor fagatleterne virkelig var i centrum. Det har givet en helt særlig gejst,” siger Søren Heisel om arrangementerne, hvor konkurrencedeltagerne var på scenen med Josefine Høgh og Christian Degn. Og hvor børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye stod for den officielle åbning, mens statsminister Mette Frederiksen holdt den afsluttende tale inden medaljeoverrækkelsen.

Vinderne af DM i Skills 2024 fik overrakt medaljer af formand for SkillsDenmark, Søren Heisel, formand for Euroskills, Poul Nyrup Rasmussen og Roskildes borgmester, Tomas Breddam.

Tillykke til de fire vindere fra Snedkernes Uddannelser som er:

  • Møbelsnedker Niels Næraa-Nicolajsen, Roskilde Tekniske Skole / Copenhagen Woodwork (Udtaget til EuroSkills 2025 i Herning)
  • Bygningssnedker Lukas Danmark Sørensen, Roskilde Tekniske Skole / Snedker- og Tømrermester Janus Olesen (Udtaget til EuroSkills 2025 i Herning)
  • Møbelpolstrer Nellie Mosbæk Mikkelsen, Skive College / AP Møbelpolstring Aalborg
  • Maskinsnedker Christian Malling Hemmsen, Syddansk Erhvervsskole Vejle / Fredericia Maskinsnedkeri

 

 Foto Lasse Skov / Sophia Hviid / Lasse Lagoni

Tilbage til nyhedsoversigt