Thursday 30. May 2024

Mette Hjort-Madsen er ny sekretariatschef for Snedkernes Uddannelser

Snedkernes Uddannelser får ny sekretariatschef, når Mette Hjort-Madsen starter i stillingen 6. juni.

Mette Hjort-Madsen skal fremover stå i spidsen for Snedkernes Uddannelser, der for nylig blev en del af Industriens Uddannelser. Mette Hjort-Madsen har tidligere været vicedirektør i Efterskolerne, hvor hun bl.a. stod for betjening af den politiske og administrative ledelse. Før det var hun analysechef og teamkoordinator samme sted. Mette Hjort-Madsen har også erfaring som fuldmægtig og specialkonsulent i Rigsrevisionen, bl.a. med ansvar for internationalt samarbejde i ledelsessekretariatet.

Mette Hjort-Madsen har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og har løbende taget efteruddannelse inden for ledelse, organisationspsykologi og coaching.

Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Mette, som kommer med meget stærke kompetencer inden for ledelse, sekretariatsbetjening og analyse. Det vil være med til at give Snedkernes Uddannelser en rigtig god start som del af Industriens Uddannelser, siger Martin Liebing Madsen, afdelingschef for Uddannelse og Udvalg i Industriens Uddannelser.

– Jeg glæder mig også til at blive en del af Industriens Uddannelser og lære snedkerfagene og -branchen godt at kende. Jeg kommer fra Wegners hjemby, Tønder, og godt håndværk er for mig en forudsætning for, at vi har noget at leve af og gode bygninger at leve i, siger Mette Hjort-Madsen.

Mette tiltræder d. 6. juni 2024.

Vi glæder os til at byde Mette Hjort-Madsen velkommen!

Læs mere

Tilbage til nyhedsoversigt