tirsdag 24. januar 2017

Træning forud for DM i Skills i Aalborg

Onsdag den 25. januar 2017 bliver fagene under Snedkernes Uddannelser fløjtet i gang ved DM i Skills i Gigantium i Aalborg. Lørdag den 28. januar kåres danmarksmestrene inden for bygningssnedker-, maskinsnedker-, møbelsnedker- og møbelpolstrerfaget, sammen med vinderne indenfor 40 andre håndværksfag. Dette sker efter 22 timers hård konkurrence.

Da de fleste deltagere har været i gang med at træne og varme op til mesterskabet, har der været afholdt fælles træningsdage for deltagerne, så de kunne blive endnu bedre.

Før jul trænede deltagerne til DM for maskinsnedkere. Østjysk Cad-Cam havde igen i år sponsoreret to træningsdage for de fem udvalgte deltagere. I de to dage blev deltagerne blandt andet undervist i Alpha Cam og arbejdede med programmering og CNC opgaver. Festool var også medsponsor på træningsdagen lørdag den 14. januar for bygningssnedkere og møbelsnedkere, der mødtes på Svendborg Erhvervsskole. Her blev de trænet i Festool værktøj, og der blev diskuteret bedømmelser af de kommende konkurrenceopgaver.

Se billeder fra træningsdagene

Tilbage til nyhedsoversigt