torsdag 04. maj 2017

Talentcamp på Herningsholm Erhvervsskole

I uge 27 fra mandag d. 3 juli kl 12:00 til fredag d. 7 juli kl 13:00 har du muligheden for at blive endnu bedre til snedker- eller maskinsnedkerfaget når Herningsholm Erhvervsskole, for andet år i træk, afholder talentcamp. Under campen er der mulighed for at bo på deres skolehjem, og om aftenen vil der være spændende aktiviteter. Se programmet for talentcampen her.

Talentcampen fungerer som erhvervsrettet påbygning således, at din virksomhed kan få lønrefusion, imens du er afsted.

Sidste år var der stor tilslutning til talentcampen for snedkerfaget og det gælder derfor om at være hurtig, hvis man vil have en plads. Når alle pladserne er optaget, lukkes der nemlig for tilmeldingen. For maskinsnedkere forventes det dog, at der vil være plads til alle.

Det praktiske

Du tilmelder dig talentcampen her. Vær dog opmærksom på, at sidste frist for tilmelding er mandag d. 26 juni 2017.
Da campen foregår som erhvervsrettet på bygning, er det kun for elever, der er i gang med hovedforløbet og ikke har opbrugt de 4 uger. Se invitationen for snedkere her og for maskinsnedkere her. 

Hvor?

Campen foregår i værkstederne på Herningsholm Erhvervsskole, Lillelundvej 21, 7400 Herning, og her vil du blive undervist af engagerede faglærere.

Spørgsmål?

For spørgsmål eller yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Holger Frahm på telefon: 25 42 45 22 eller e-mail: hf@herningsholm.dk

Tilbage til nyhedsoversigt