DM i Skills 2021 aflyses

Det årlige Danmarksmesterskab, der efter planen skulle gennemføres i Fredericia i februar 2021, aflyses af SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantområdet Danmark på grund af coronarestriktioner og usikkerhed omkring tilskuerdeltagelse.

 

Det årlige danmarksmesterskab i en lang række erhvervsuddannelser, hvor landets største unge talenter viser deres kunnen frem, trækker normalt omkring 50.000 besøgende og kårer danmarksmestre i mere end 40 fagdiscipliner.

”Det er med meget et meget tungt hjerte, at vi må træffe denne beslutning. Men tiden er desværre ikke til den slags kæmpe-events, og vores første prioritet er naturligvis sikkerheden for både deltagere og publikum. Derfor bliver vi nødt til at aflyse DM i år. Men vi kommer stærkt tilbage allerede i 2022.

Jesper Juul Sørensen, formand for SkillsDenmark.

Hos Snedkernes Uddannelser havde vi glædet os til endnu engang at promovere vores fag, ved at sende en flok talentfulde deltagere af sted i de fire konkurrencefag: maskinsnedker, bygningssnedker, møbelsnedker og møbelpolstrer. Men vi bakker selvfølgeligt op om den svære beslutning, som Skills Denmark er blevet nødt til at træffe.

DM i Skills i Fredericia i 2021 arrangeres i fællesskab af SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantsområdet Danmark. De tre parter vil nu starte en dialog om mulighederne for at bringe danmarksmesterskaberne tilbage til Fredericia på et senere tidspunkt.