Monday 21. September 2020

DM i Skills 2021 aflyses

Det årlige Danmarksmesterskab, der efter planen skulle gennemføres i Fredericia i februar 2021, aflyses af SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantområdet Danmark på grund af coronarestriktioner og usikkerhed omkring tilskuerdeltagelse.

 

Det årlige danmarksmesterskab i en lang række erhvervsuddannelser, hvor landets største unge talenter viser deres kunnen frem, trækker normalt omkring 50.000 besøgende og kårer danmarksmestre i mere end 40 fagdiscipliner.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Quote.cshtml)

Hos Snedkernes Uddannelser havde vi glædet os til endnu engang at promovere vores fag, ved at sende en flok talentfulde deltagere af sted i de fire konkurrencefag: maskinsnedker, bygningssnedker, møbelsnedker og møbelpolstrer. Men vi bakker selvfølgeligt op om den svære beslutning, som Skills Denmark er blevet nødt til at træffe.

DM i Skills i Fredericia i 2021 arrangeres i fællesskab af SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantsområdet Danmark. De tre parter vil nu starte en dialog om mulighederne for at bringe danmarksmesterskaberne tilbage til Fredericia på et senere tidspunkt.

Tilbage til nyhedsoversigt