onsdag 16. august 2017

DM i Skills 2018 bliver i Herning

Det store årlige Danmarksmesterskab i håndværk DM i Skills 2018 løber af stablen den 18. - 20. januar i Messecenter Herning. 

Snedkernes Uddannelser vil igen stille op med 19 deltagere, der skal kæmpe om titlen som Danmarksmester inden for henholdsvis; bygningssnedker-, møbelsnedker-, møbelpolstrer- og maskinsnedkerfaget. Vi starter allerede konkurrencer onsdag den 17. januar en dag inden publikum kommer på.

Regionsmesterskaber - udtagning til deltagelse i DM i Skills 2018
I Regionsmesterskabet dyster deltagere fra flere skoler om pladserne til DM i Skills.

Deltagerne i DM bør være udtaget blandt de dygtigste lærlinge og udlærte inden for alle fire specialer, og hvis du er interesseret i at deltage, skal du udtages af din skole til at deltage i Regionsmesterskabet i dit geografiske område:

På nuværende tidspunk er der planlagt Regionsmesterskaber på følgende datoer:

Syddanmark – 3. – 4. oktober 2017 på EUC Syd i Aabenraa.
Følgende skoler dyster om 1 plads til bygningssnedkerkonkurrencen og 1 plads til møbelsnedkerkonkurrencen: Svendborg Erhvervsskole, Syddansk Erhvervsskole og EUC Syd.

Sjælland – 5. – 6. oktober 2017 på Erhvervsskolen Nordsjælland i Hillerød.
Følgende skoler dyster om 3 pladser til bygningssnedkerkonkurrencen og 3 pladser til møbelsnedkerkonkurrencen: Roskilde Tekniske Skole, Next Uddannelse København og Erhvervsskolen Nordsjælland.

Midt- og Nordjylland – 12. – 13. oktober 2017 på EUC Nord i Hjørring.
Følgende skoler dyster om 1 plads til bygningssnedkerkonkurrencen og 1 plads til møbelsnedkerkonkurrencen: Herningsholm Erhvervsskole, Skive Tekniske Skole og EUC Nord.

Maskinsnedker udtagelseskonkurrence for alle 5 skoler på landsplan – 5. – 6. oktober 2017 på Skive Tekniske Skole.
Følgende skoler dyster om 5 pladser til maskinsnedkerkonkurrencen: Skive Tekniske Skole, Herningsholms Erhvervsskole, Syddansk Erhvervsskole, Svendborg Erhvervsskole, og Roskilde Tekniske Skole.

 

 

 

Tilbage til nyhedsoversigt