torsdag 26. maj 2016

3 Days of Design

 

Oplev en perlerække af Københavns bedste designbrands med træ ved det innovative designevent "3 Days of Design", der afholdes den 26-28 maj 2016 i København.

Her vil en række indflydelsesrige virksomheder slå dørene op, så du kan komme helt tæt på. Du kan blandt andet møde PP møbler og Uno form, der begge har træ som et helt centralt kerneprodukt.

Et forfriskende bud på fremtidens design

3 Days og Design startede ud med at være et forårsarrangement i Københavns Frihavn. I dag er det blevet et stort og nyskabende designevent, der sætter fokus på design med træ. Denne årlige begivenhed tiltrækker både journalister, indkøbere og folk med særlig interesse for design fra hele verden. Så hvis du trænger til et forfriskende bud på fremtidens design, er 3 Days of Design lige noget for dig.

Flere end 50 virksomheder deltager i arrangementet og inviterer blandt andet indenfor til nyskabende arrangementer, happenings, produktlanceringer, udstillinger og foredrag om design.

Har du særlig interesse for design med træ?

Hvis du har en særlig interesse for design med træ, vil du ikke gå glip af mødet med; Onecollection, Montana, Fritz Hansen, Fredericia Furniture, Dinesen og Carl Hansen & Søn.

Du kan læse mere om eventet på www.3daysofdesign.dk eller besøge deres Instagram på #3daysofdesign.

Tilbage til nyhedsoversigt