Nyhedsoversigt

Skud på Stammen 2019 to 22. august 2019

Igen i år arrangerer NEXT Uddannelse København projektet 'Skud på Stammen', hvor designere, snedker- og polstrerelever fra både NEXT Uddannelse og andre skoler arbejder i hold om at fremstille møbler. Som noget nyt i år er glarmestereleverne fra EUC Nordvestsjælland i Holbæk desuden inviteret med for at fremstille lamper.

LÆS MERE
Skarp træning mod World Skills 2019 ma 29. juli 2019

De to danske deltagere ved WorldSkills i Kazan er netop nu i fuld gang med træningen og forberedelserne. Både bygningssnedkerelev Steffen Slott Jørgensen samt træner Peter Hansen fra Roskilde Tekniske Skole og møbelsnedkerelev Snorre Stenstrup Dyhr med træner Rune Haagensen fra Syddansk Erhvervsskole, har inddraget det meste af deres sommerferie for at hellige sig træningen.

LÆS MERE
Bedste maskinsnedkersvendeprøve 2019 ma 27. maj 2019

Lørdag den 25. maj blev årets bedste maskinsnedkersvendeprøve kåret på Hotel Charlottenborg hvor tre maskinsnedkere var nomineret. Vinderen blev Jakob Pless fra Skive College, der er udlært hos Schou Andersen Møbelfabrik, med en meget veludført telefonbænk i egetræ.

LÆS MERE
DM-vinder i møbelsnedkerfaget deltager i det finske Skills 2019 on 22. maj 2019

Den kommende deltager i WorldSkills 2019 indenfor møbelsnedkerfaget Snorre Steenstrup Dyhr deltager i disse dage i det Finske Skills sammen med VM dommer Odin Vex.

LÆS MERE
Årets bedste maskinsnedkersvendeprøve ti 21. maj 2019

Under designeventet '3daysofdesign', som foregår forskellige steder rundt omkring i København fra den 23. – 25. maj 2019, præmieres årets bedste maskinsnedkersvendeprøve. De tre maskinsnedkere, der er nominerede til at modtage prisen, udstiller samtidig deres møbler.

LÆS MERE

VIS FLERE NYHEDER