Film om istandsættelse af bygninger

Få tips og gode råd gennem disse 49 små film om forskellige håndværksfag. Filmene illustrerer blandt andet, hvordan man bevarer og vedligeholder et hus med respekt for husets oprindelige historie og bevaringsværdier.

Udstilling af Skud på Stammen 2016

Skud på Stammen 2016 er et bud på fremtidens danske møbelkunst og et laboratorium for en ren balance mellem design, håndværk, produktion og bæredygtige materialer.

Rasmus Brohaves video om maskinsnedkerfaget får flere end 64.000 views på YouTube

Den 18-årige Youtuber, Rasmus Brohave, er på en mission. I samarbejde med Hands-on. Her undersøger han fire erhvervsuddannelser på fire indistrivirksomheder - heriblandt maskinsnedkerfaget. Videoen har tiltrukket stor opmærksomhed med flere end 64.000 views.

Trepartsaftale skal sikre flere praktikpladser

Regeringen og arbejdsmarkedets parter har indgået en trepartsaftale. Aftalen skal blandt andet sikre praktikpladser og forbedre mulighederne for voksen- og efteruddannelse.

Skud på Stammen® 2016 er veloverstået

Så er den fire uger lange workshop, Skud på Stammen® 2016, nået til vejs ende og de 16 deltagere fra hele landet har kæmpet hård for at fuldende deres prototyper på design af møbler som de, i samarbejde med en række toneangivende designere, har fremstillet

 
 
 
 www.snedkerudd.dk